Moustillant de Gramona rosat. Syrah (una de les varietats més antigues, l’origen de la qual, com el seu nom indica, és Síria) i merlot. Concepte 2ª fermentació amb carbònic.
Domine - Verdejo. Rueda, zona de Valladolid - Notes de poma verda i fonoll, amb un punt cítric.
(Elements: poma, fonoll i llima)
Viladellops. Garnatxa negra de cultiu ecològic del massís del Garraf. Fina i elegant, es pot servir amb un punt fresquet ara a l’estiu. Alcohol molt ben integrat que ens servirà per als segons plats amb una mica més d’estructura.
Cava Rimarts Gran Reserva. Obrim el cava de la forma tradicional i amb un bon cop de falç (farem la forma catalana de “sablé le champagne”)
Menú
Entrants
Gaspatxo de síndria amb cruixent de bacó
Amanida amb formatges artesans, fruites seques i maduixa
Assortiment de croquetes
Cansalada a la llauna amb parmentier de cigrons
Ous estrellats amb xistorra
Segons, a escollir
Hamburguesa amb ceba, foie i tòfona
Bacallà al pil-pil de ceps
Cruixent de pollastre amb quicos i salsa tàrtara
Postres
Coulant
Mig gintònic
Mami blue
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada