dissabte, 28 de juny del 2014

Maridatge Comiat 28 de juny 2014

Moustillant de Gramona rosat. Syrah (una de les varietats més antigues, l’origen de la qual, com el seu nom indica, és Síria) i merlot. Concepte 2ª fermentació amb carbònic.

Domine - Verdejo. Rueda, zona de Valladolid - Notes de poma verda i fonoll, amb un punt cítric.
(Elements: poma, fonoll i llima)

Viladellops. Garnatxa negra de cultiu ecològic del massís del Garraf. Fina i elegant, es pot servir amb un punt fresquet ara a l’estiu. Alcohol molt ben integrat que ens servirà per als segons plats amb una mica més d’estructura.

Cava Rimarts Gran Reserva. Obrim el cava de la forma tradicional i amb un bon cop de falç (farem la forma catalana de “sablé le champagne”)



Menú

Entrants

Gaspatxo de síndria amb cruixent de bacó
Amanida amb formatges artesans, fruites seques i maduixa
Assortiment de croquetes
Cansalada a la llauna amb parmentier de cigrons
Ous estrellats amb xistorra

Segons, a escollir

Hamburguesa amb ceba, foie i tòfona
Bacallà al pil-pil de ceps
Cruixent de pollastre amb quicos i salsa tàrtara

Postres

Coulant
Mig gintònic
Mami blue

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada